Selecteer een pagina

Diensten

Diensten

Bij Schildersbedrijf Kerkhof bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw schilder- en onderhoudsbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenschilderwerk, houtrotherstel of jaarlijkse schilderwerkcontroles, wij hebben de expertise en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Binnenschilderwerk
Geef uw interieur een nieuwe uitstraling met ons professionele binnenschilderwerk. Van plafonds en wanden tot ramen en deuren, wij zorgen voor een perfecte afwerking.

Buitenschilderwerk
Bescherm uw woning tegen de elementen met ons hoogwaardige buitenschilderwerk op maat. Laat uw gevel weer stralen en weersta extreme weersomstandigheden in alle seizoenen.

Onderhoud

Houtrotherstel
Verleng de levensduur van uw houtwerk met onze geavanceerde houtrothersteldiensten. Dankzij moderne technieken kunnen we houtrot effectief herstellen en uw kozijnen en deuren weer als nieuw maken.

Jaarlijkse schilderwerkcontrole
Houd uw schilderwerk in topconditie met onze jaarlijkse controle en onderhoudsservice. Voorkom kostbare reparaties door tijdig kleine gebreken te laten bijwerken.

Ontdek hoe Schildersbedrijf Kerkhof u kan helpen met al uw schilder- en onderhoudsprojecten. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Home

Lees meer …

Contact

Lees meer …

Projecten

Bezoek onze Facebookpagina om een kijkje te nemen bij onze recente projecten en om meer te ontdekken over onze werkzaamheden. Hier delen we regelmatig updates, foto’s en verhalen achter de schermen. Mis niets van ons vakmanschap en volg ons vandaag nog op Facebook!

Ontdek de veelzijdigheid van ons vakmanschap